• Говерла по-молодіжному
    Говерла по-молодіжному

    Говерла по-молодіжному

    Stud Travel
    Четверг, 20 апреля 2017

    Знайомтесь – це Говерла. Місце, яке полонить тебе від першого погляду до останього подиху. Місце, яке принесе тобі естетичне задоволення. Місце, де ти відчуєш справжню атмосферу українських гір. Ну що, готовий підкорити цю крихітку разом з веселою компанією? Тоді пакуй речі і ми на тебе чекаємо)

    П’ятниця

    17:00. Зустріч. Посадка в автобус. Відправлення з Києва. Тепер ти частина #studtravelfamily, ласкаво просимо на борт. Головне не забудь запастися усім необхідним, адже автобус ідеальне місце для початку відпочинку та нових знайомств!

    Субота

    О 7:00 нас зустрічатимуть господарі нашого будинку. Вас вразить їх гостинність та привітність. Вони і допоможуть нам швидко заселитись. О 9:00 сніданок. 9:30 — вже зібрані проходимо інструктаж по техніці безпеки та відправляємось до турбази Заросляк, звідки і розпочнемо підйом на Говерлу, який займе біля трьох годин. Веселою компанією час пролетить миттєво і о 14:00 ми усі вже будемо на найвищій вершині України — г. Говерла. Півгодини насолоди, ейфорії, задоволення та фотосесій на фоні заворожуючих панорам карпатських полонин, піків Петроса, Піп Івана та інших двотисячників найвищого Чорногорського хребта України. А після швидкий спуск та відправлення з Заросляка до котеджу, де на нас чекатиме смачна вечеря, а після сауна з великим басейном, шашликом, карпатським вином та місцевим пивом.

    Неділя

    9:00 — снідаємо, виселяємось з готелю та відправляємось на пішохідну прогулянку до водоспаду Гук (Женецький). У нас буде півгодини насолодитись цим чудом природи, а потім назад в автобус і тримаємо напрям до водоспаду Пробій у м. Яремче з його величними порогами, в яких бурлять тони і тони води. Також там розташований найбільший сувенірний ринок, де ви зможете закупитись бєздєлушками напам’ять та трохи перекусити. О 16:30 вирушаємо до Івано-Франківська на вечірню прогулянку по славнозвісній «стометрівці», де розташовано багато цікавих закладів зі смачним меню та пролетарськими цінами. Адже Івано-Франківськ – це не Київ. А закінчимо наш відпочинок в крутому пабі «Десятка» .

    О 21:30 сідаємо в наш автобус та відправляємось до Києва.

    Понеділок

    9:00. – ми в Києві з купою емоцій, фоток, нових друзів та #studtravelfamily) 

    Цена: 1699 – 1799 грн в зависимости от даты покупки
    Длительность: 2 дня
    Место сбора: Киев, по договоренности