• Скарби Буковини та Поділля: Умань – Вінниця – Чернівці – Хотин – Кам'янець-Подільський
    Скарби Буковини та Поділля: Умань – Вінниця – Чернівці – Хотин – Кам'янець-Подільський

    Скарби Буковини та Поділля: Умань – Вінниця – Чернівці – Хотин – Кам'янець-Подільський

    Stud Travel
    Четверг, 20 апреля 2017

    Хей друзяки, як вам ідейка по Буковині і Поділлі покатати?

    Перенесемося в часи лицарів, поблукаємо замками Кам’янця і Хотина, відчуємо енергію коханя в Софіївському парку, насолодимося феєрію вінницьких фонтанів і доторкнемося до романтичних Чернівців.

    Вже слюньки течуть від такої громадної порції щастя?

    1 день

    7:00 — Зустріч біля метро Виставковий центр (головний вхід ВДНГ). Посадка в автобус. Відправлення з Києва. Ти тепер частина #studtravelfamily. Не забудь запастися усім необхідним, автобус ідеальне місце для початку відпочинку та нових знайомств!

    Перший пункт подорожі — Умань. Екскурсія по Софіївському парку. Вільний час і для охочих колективне катання в підземній річці або на човнах по озеру.

    16:00 — посадка в автобус і відправлення до Вінниці, яка славиться своїми фонтанами «Roshen» та швейцарськими трамвайчиками, подарованими на день міста у 2007 році. Також Вінниця — це лідер журналу Фокус у рейтингу міст з найвищим рівнем життя у 2013 році.

    19:00 — прибуття до Вінниці. Поселення в готель. Займаємо місця на оглядовому майданчику вздовж вінницької набережної. Тут можна поласувати морозивом, кавою, придбати цукерки ручної роботи, які розносять гарні українські дівчата у шикарних бальних платтях. Насолоджуємось шоу фонтанів. Вільний час у Вінниці. Радимо прогулятись вечірнім центром, посидіти в одній з кафешок або прокатнутись на знаменитому вінницькому трамвайчику.

    Ночівля в готелі.

    2 день

    7-00 Сніданок. Виселення з готелю. Відправлення до Чернівців. Прибуття у Чернівці.

    Екскурсовод поводить нас мальовничими вуличками та урочистими площами міста, розповідаючи цікаві легенди та історії з перервою на каву. Після поселення в готель нас чекатиме Український «Хогвартс» — Резиденція митрополитів Буковини і Далмації, а нині – Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича. Якщо ви дивились «Тіні незабутих предків», то відразу зрозумієте що це за місце. Окрім стандартних залів та аудиторій, відведених для туристів, маючи велике бажання та спритність, можна відлучитись від екскурсії та самому поблукати по закритих коридорах та аудиторіях університету.

     У вільний час радимо прогулятись університетським парком, відвідати театр або концерт органної музики (за бажанням – згідно репертуару).

    Ввечір проведемо дружньою компанією в одному з пабів Чернівців.

    Ночівля в готелі.

    3 день

    — Виселення з готелю.

    — Трансфер в Хотин. Огляд фортеці та трохи вільного часу.

    — Переїзд у Камянець-Подільський. Обід.

    Екскурсія розпочнеться біля каскадних фонтанів, де плавають чорні та білі лебеді. Ми спустимось кам’яними сходами повз водоспад у каньйон річки Смотрич, перейдемо підвісним мостиком та вийдемо у старій частині міста. Побуваємо біля верхніх та нижніх Польських воріт, побачимо Тріумфальну арку – Катедральний собор Петра і Павла – міську ратушу – музей грошей – Домініканський собор – Будинок подільських старост – вірменський торговий дім – Руські ворота – Тринітарський костел – вірменський бастіон.

    Після перерви на обід ми вирушимо до Старої та Нової фортеці, де окрім екскурсії ви зможете постріляти з лука чи арбалета, позмагатись на мечах та наробити класних середньовічних фото.

    У вільний час можна перебратись на другий берег каньйону, де встановлений 8 тонний хрест від Хрестовоздвиженської церкви. звідти відкривається неймовірна панорама замку та старого міста. Радимо прогулятись маленькими вуличками старого міста та випити кави в Поліцмейстері. Охочих поласувати найсмачнішим стейком в місті ми поведемо в заклад з витриманим англійським стилем під назвою «Лондон», а на завершення насолодимось смачним димом від кальяну у закладі Шишка-бар. 

     23-00 — Відправлення з Кам’янця-Подільського

    4 день

    7-00. – ми в Києві з купою емоцій, фоток, нових друзів та #studtravelfamily)

    Цена: 1799 – 1899 грн в зависимости от даты покупки
    Длительность: 3 дня
    Место сбора: метро «Выставочный центр» (главный вход ВДНХ)