• Загадкова Буковина: Чернівці - Вижниця - Кам'янець-Подільський - Хотин - Чернівці
    Загадкова Буковина: Чернівці - Вижниця - Кам'янець-Подільський - Хотин - Чернівці

    Загадкова Буковина: Чернівці - Вижниця - Кам'янець-Подільський - Хотин - Чернівці

    Квітка Буковини
    Четверг, 11 мая 2017

    У програмі туру: Резиденція Буковинських Митрополитів, Театр, архітектурний комплекс площі Рінгпляц, Театральна площа, площа Філармонії, площа Турецької криниці, неперевершена Панська вулиця, музей історії природи, легкодоступний перевал Німчич, «Старий замок», Хотинська фортеця.

    1 день

    8:00 Зустріч групи на залізничному вокзалі або за місцем домовленості. Запрошуємо на пішохідно-автобусну екскурсію по чарівному «Маленькому Парижу» — Чернівцям. «Чернівці — це місто, де недільний день починався з Шуберта, а закінчувався дуеллю. Це місто — на півдорозі між Києвом і Бухарестом, між Краковом і Одесою — було негласною столицею Європи, де співали кращі сопрано, а кучера фіакрів сперечалися про Карла Крауса, де тротуари підмітали букетами троянд і де книгарень було більше, ніж кав’ярень…».

    Під час пішохідної екскурсії побачите безліч унікальних і найкрасивіших пам’яток, а саме Резиденцію Буковинських митрополитів (нині Чернівецький національний університет), який зовсім недавно увійшов до світової спадщини ЮНЕСКО. А який гарний комплекс Центральної площі, де з балкона Ратуші виходить Сурмач і грає на сурме мелодію «Марічка»! Архітектурний комплекс Театральній площі з драматичним театром, а також єврейський народний дім, який був побудований на гроші єврейської сім’ї в 1908 році.

    Відвідування Резиденції Буковинських Митрополитів, яку побудував чеський архітектор Йозеф Главка. Ви побачите мармурову, червону і блакитну зали. Після закінчення екскурсії – поселення в готель. Вільний час.

    Запрошуємо на факультативну екскурсію-дегустарцію «Штрудель-шоу». ( 200 грн з особи). Якщо у вашому переліку цікавих об’єктів немає музею-кав’ярні GRAND CAFFE, то ми рекомендуємо його туди включити! Відвідайте цей чернівецький бренд, і ви станете свідками народження справжнього австрійського штруделя. Ви потрапляєте в зал, де зібрана унікальна колекція гасових ламп та інших раритетів часів Австро-Угорщини. Під час екскурсії штрудельмейкер при вас розкачає тісто, розповість сімейні рецепти приготування класичного штруделя і на завершення — пригостить свіжоприготовленим штруделем і кавою по-австрійськи.

    Запрошуємо вас на факультативну вечірню екскурсію Чернівцями. Вечірнє місто — унікальне і неповторне. А також для любителів театрального мистецтва запрошуємо на виставу до Чернівецького драмтеатру (за програмою) — (50 грн з особи). Ночівля.

    2 день

    08:00 Сніданок. Виселення з готелю. Виїзд на екскурсію в Буковинські Карпати. На Буковині щороку весною відроджується справжня міні-Голандія. Тому запрошуємо вас у справжню Буковинську долину тюльпанів. Тут вирощують більше сотні сортів тюльпанів. Поле площею понад 2 гектари щільно засаджене жовтими оранжевими, червоними, карликовими і навіть строкатими тюльпанами. Поряд з Долиною тюльпанів розкинулось на березі річки Прут мальовниче буковинське село — Лужани.  На перший погляд це абсолютно непримітний храм. Але це хибна думка… А ви знали, що Вознесенський храм вважається найстарішим храмом Буковинського краю?

    У 75-ти км на захід від Чернівців в обрамленні гір, там, де бурхливий Черемош покидає ущелину і виносить свої води на широку долину, розташувалася Вижниця — місто, яке є воротами в Буковинські Карпати. По дорозі — заїзд до монастиря Св. Анни у Вашківцях.  За легендою, мужня Анна, втікаючи від ворогів, пожертвувала собою задля мешканців сусідніх сіл. Після огляду монастиря — переїзд до Виженки. 

    Приїзд в чарівний і неповторний екологічно чистий край Буковини — Виженка, звідки бере свій початок перевал Німчич. Перевал Німчич (586 м) — одне з найбільш мальовничих місць у Буковинських Карпатах, де, до речі, знаходиться однойменний туристичний комплекс. Звідси відкривається чудовий вид на гірську долину, по якій тече бурхливий Черемош.

    Вільний час. Пропонуємо катання на конях (за дод. плату). Після тривалої прогулянки запрошуємо вас на дегустацію гуцульсьского меду з ароматним обліпиховим соком. Сама природа в цій місцевості дарує щороку п’янкі аромати квітів, різнотрав’я та екологічно чисте повітря — це все, що потрібно для виготовлення  екопродукції. Також Виженка здавна славиться як екокурорт, де застосовують апітерапію. Під час нашої дегустації, ви дізнаєтесь про всі секрети виготовлення меду.

     Повернення в Чернівці приблизно в 18:00. Ночівля.

    3 день

    08:00 Сніданок. Виселення з готелю. Виїзд на екскурсію в Хотин і Кам’янець-Подолський. Запрошуємо відвідати одне з 7 чудес України — Хотинську фортецю, яка охороняла Буковинські землі з давніх-давен. Хотинська фортеця — чудовий зразок середньовічного оборонного зодчества України, один з найбільш значних пам’ятників архітектури Буковини. Побудована в XIII ст. за наказом князя Данила Галицького на місці ранньослов’янських укріплень. Після огляду Хотинської фортеці, короткий переїзд до міста на камені — «Кам’янець-Подолсьский».

    Стара частина міста є історико-архітектурним заповідником. Тут знаходиться музей- заповідник, картинна галерея, планетарій і найцікавіше — справжній середньовічний замок! На вас чекають середньовічна Ратуша, вірменський колодязь, а також Петропавлівський костел і багато іншого… 

    Вільний час. Запрошуємо відвідати унікальний музей грошей Поділля, а також і музей Магдебурзького права. А для любителів гострих відчуттів — музей тортур (15 грн кожен музей).

    Повернення в м. Чернівці орієнтовно в 17:00.

    Цена: від 1220 грн
    Длительность: 3 дня
    Место сбора: по договоренности