• Таємниці Поділля: Вінниця, Могилів-Подільський, Тульчин
    Таємниці Поділля: Вінниця, Могилів-Подільський, Тульчин

    Таємниці Поділля: Вінниця, Могилів-Подільський, Тульчин

    Kraina UA
    Четверг, 17 августа 2017

    1 день

    Виїзд автобусом з Києва о 08:00 від станції метро «Шулявська».

    Першим об’єктом, який ми відвідаємо, буде Стрижавка, неподалік від якої розташувана ставка Гітлера, під кодовою назвою Werwolf. Це таємниче місце досі не розкрило всіх своїх секретів. Незважаючи ні на які документи, вимисли і припущення, ніхто поки не може точно сказати, що ж являла собою ставка Гітлера під Вінницею.

    Прибуття до Вінниці. Розміщення у номери (двомісні з усіма зручностями). Обід в готелі.

    Оглядова екскурсія по Вінниці, мальовничому подільському місту, з відвідуванням нового дуже цікавого музею ретро-автомобілів.

    Вільний час у місті, рекомендуємо відвідати вечором світломузичний фонтан «Рошен».

    2 день

    Сніданок у готелі.

    Відвідуємо музей Пирогова. Це музей-садиба геніальної людини світового масштабу, який першим у світі використав наркоз на практиці.

    Переїзд до с. Мурафа. До теперешнього часу тут зберігся костел Непорочного зачаття Діви Марії (1627 р.) у стилі бароко з оздобленням інтер’єру XVIII-XIX ст., Монастирський корпус, садибний будинок Потоцьких.

    Обід.

    У мальовничому куточку Поділля, на лівому березі Дністра знаходиться село Лядово. Село відоме унікальним скельним монастирем.

    Переїзд у Могилів-Подільський. Чотирьохсотрічна історія міста, заснованого молдавським господарем Єремією Могилою, залишила не один яскравий слід на території нинішнього Могилева-Подільського. Розташоване на перетині торговельних шляхів з Молдови в Україну, з Галичини до Чорного моря, місто вже тоді було найбільшим на Поділлі і за чисельністю населення перевищувало Кам’янець-Подільський.

    Розміщення у готелі міста.

    За бажанням вечірня прогулянка містом.

    3 день

     Сніданок у готелі.

    Далі за маршрутом прямуємо у село Буша, що розташоване на березі бурхливої річки Бушанки. Незважаючи на маленькі розміри села, кількості пам’яток може позаздрити не одне велике місто! Головні історичні пам’ятки цієї місцевості датуються різними століттями: поселення трипільської, скіфської, черняхівської культур, давньоруські поселення ХІ-ХІІ ст., підземні ходи та оборонна фортеця XVI-XVII ст., дохристиянський скельний храм з унікальним бушанським рельєфом V-XVI ст., ратуша XVII ст., середньовічне кладовище XVII-XIX ст., парк кам’яної скульптури ХХ ст.

    Обід у кафе.

    Переїзд у Тульчин. До наших днів у Тульчині зберігся палац Станіслава Фелікса Потоцького, побудований за проектом французького архітектора Лакруа. Палац по праву вважається кращим зразком класицизму в Україні.

    Виїзд до Києва. Прибуття близько 23:00.

     У вартість включено:

    • трансфер на автобусі по екскурсійному маршруту; 
    • екскурсії за програмою; 
    • вхідні квитки в екскурсійні об’єкти; 
    • ночівля в готелі Вінниці та в Могилеві-Подільському; 
    • харчування: 2 сніданки, 3 обіди; 
    • супроводжуючий в поїздці;
    • страховка.
    Цена: 2650 грн
    Длительность: 3 дня
    Место сбора: станція метро "Шулявська"