Про користь і необхідність постійного споживання риби ми чуємо ледь не з дитинства. Але здебільшого ставимося до цього абстрактно: хтось через усталені харчові звички з часів, коли свіжа якісна риба була в дефіциті, хтось – сподіваючись компенсувати іншими продуктами чи штучними вітамінами. І дарма: рибу ніщо не здатне замінити.
За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, вона має бути в раціоні щонайменше тричі на тиждень по 150 г на день. Риба особливо корисна у холодні пори року, коли бракує сонячного світла і знижується імунітет. Недарма мешканці приморських країн, де рибу споживають тричі на день, а не на тиждень, славляться тривалістю життя. І на це є вагомі причини.
Вона містить усі незамінні амінокислоти, які людина не може синтезувати сама і отримує лише з їжі. Риба – це високонасичений білок, потрібний для наших тканин і м’язів, це фосфор, калій, залізо, йод, мідь, марганець, вітаміни A, D, E і височенний вміст полінасичених жирних кислот Омега-3. Але перелічене стосується саме сортів, що зростали в природних умовах холодних морів. Таку й потрібно вживати й обирати у найближчих виробників – з найменшою до нас відстанню транспортування і високою європейською якістю. В Україні це забезпечує Baltic Premium Fish – знак якості балтійської риби з широким вибором для кожної української сім’ї.
Високий вміст Омега-3 знижує тригліцериди в крові та, відповідно, ризик аритмії та інфаркту, збільшує рівень хорошого холестерину. Головне, їсти саме морську жирну рибу, і це не тільки далекий «атлантичний лосось». До жирних сортів (вміст жиру 20-80%) належить цілком доступна балтійська риба – всі види оселедцевих, включно з салакою і кількою, які в Україні можна знайти під знаком якості Baltic Premium Fish.
Він є в дуже малій кількості продуктів і виробляється в людині ендогенно – під дією сонячного світла, якого бракує в осінньо-зимові дні. Нестача вітаміну D робить крихкими наші кістки й сповільнює засвоєння кальцію. А постійне вживання риби, враховуючи шпроти та солону рибу, навпаки, компенсує цей дефіцит.
Перевтома, стресові навантаження, звичайна застуда чи одужання після ковіду – в такі періоди медики рекомендують обов’язково збільшити кількість морської риби в меню. Ті ж самі салака й кілька не лише підвищують імунітет, а й запобігають розвитку автоімунних захворювань.
Знак якості Baltic Premium Fish на пакуванні означає, що це якісна балтійська риба, яку українські переробники пропонують на вибір у різному вигляді: свіжозаморожену, копчену, в консервах, пресервах, а незабаром і обсмажену. Все для того, щоб ми, як і мешканці морських країн, також дбали про своє здоров’я і насолоджувалися справжнім рибним смаком.
Туристическое страхование часто воспринимается как дополнительная трата средств, которой можно избежать. Однако, это ошибочное представление,…
Открытие учетной записи на игровой площадке обычно вознаграждается подарком. Иногда клиенту для этого достаточно завести…
В мире виноделия существует напиток, который завоевал сердца многих гурманов своим уникальным вкусом и ароматом.…
Рынок азартных развлечений в Украине активно развивается, что заметно по регулярному пополнению списка легальных онлайн-казино.…
Туризм ради игры становится всё более популярным среди путешественников по всему миру. Казино уже давно…
Рассказываем о бонусах Vbet. Мы расскажем о разных видах поощрений - как стандартных для всех…