Відкриваючи нові землі, першими з-поміж свійських тварин і птахів мореплавці завозили туди курей: вони були невибагливими, всеїдними і швидко розмножувалися. Так поступово курей почали вирощувати в усьому світі, тому рецептів приготування їхнього м’яса існує безліч – від бульйонів і супів до котлет і жульєну.
Куряче м’ясо багате на білок, амінокислоти і вітаміни, а завдяки низьким калорійності і рівню холестерину воно вважається дієтичним.
Китайська кухня – одна з найдавніших і найрізноманітніших у світі. Незважаючи на поширений стереотип про те, що китайці їдять один рис, достатку місцевих продуктів можна лише позаздрити: крупи, овочі, м’ясо, риба, водорості, птиця, прянощі… Сьогодні приготуємо курку у кисло-солодкому соусі – одну з традиційних страв китайської кухні. Весь процес займе не більше 30 хвилин.
Інгредієнти:
Куряче філе – 500 г
Соєвий соус – 10 ст. л.
Яблучний оцет – 40 мл
Цукор – 5 ч. л.
Вода – ½ ст.
Томатна паста – 2 ст. л.
Солодкий перець – 1 шт.
Консервований ананас – 1 шматок
Помідори – 2 шт.
Приготування:
За матеріалами eda.ru.
Подорожі — це завжди щось більше, ніж просто переміщення між точками на карті. Це можливість…
Оскільки цифровий ландшафт продовжує розвиватися, з’явилася захоплююча концепція: метавсесвіт. Цей простір віртуальної реальності поєднує в…
Баня — це не просто місце для очищення тіла, а справжній ритуал, що поєднує в…
Для користування домашнім інтернетом велика кількість абонентів віддає перевагу бездротовому з’єднанню. Ця технологія є основою…
Спорт знає безліч рекордів, що вражають складністю. Але є серед них особлива категорія — ті…
Інвестування може бути заплутаним, оскільки існує така кількість варіантів і ризиків. Ціна Ethereum пропонує багатообіцяюче…