• L’Oreal Україна та UNFPA Україна завершили 2-й сезон проекту «Краса для всіх».Вокруг Света. Украина
    Новости партнеров
    Четверг, 11 апреля 2019

    L’Oreal Україна та UNFPA Україна завершили 2-й сезон проекту «Краса для всіх»

    Цей проект орієнтований на жінок, які потрапили у важку життєву ситуацію або постраждали від насильства.

    24 вересня 2018 року ТОВ «L’Oréal Україна» запустило 2-й сезон проекту «Краса для всіх», щоб допомогти жінкам, які постраждали від домашнього насильства, здобути безкоштовну освіту у сфері краси. Реалізація програми здійснюється спільно з Фондом ООН у галузі народонаселення (UNFPA) та за підтримки Фонду L’Oréal.

    Мета проекту — за допомогою спеціального курсу навчити жінок, які перебувають у непростій життєвій ситуації, основ перукарської майстерності та допомогти їм побудувати свій шлях до кращого життя.

    Навчальний курс у рамках програми «Краса для всіх» викладають висококваліфіковані спеціалісти, майстри-практики в салонах краси, які пройшли спеціальне навчання щодо роботи з продукцією бренда «Матрікс» і мають належні презентаційні навички. Навчальний курс був спеціально розроблений для цього проекту.

    Курс гарантує, що всі учні набудуть навичок, щоб почати кар’єру в салонному бізнесі. Перша група з 30 жінок почала тривале навчання (5 міс.) перукарського мистецтва 24 вересня 2018 року. Курс складався з 24 занять на місяць і проходив у Києві. Його учасниці приєднаються до команди з 2700 осіб, які в 2015 році пройшли безкоштовне навчання у різних країнах світу.

    Сьогодні програму «Краса для всіх» представлено в понад 20 країнах Латинської Америки, Азії, Європи та Середнього Сходу. За даними UNFPA Україна, в нашій країні від домашнього насильства страждає понад 1 млн жінок щороку. Постраждалим від домашнього насильства надзвичайно потрібна підтримка, адже багато жінок можуть потерпати від насильства тривалий час, втрачаючи при цьому віру в себе, впевненість і можливості реалізувати себе. Крім того, часто постраждалі жінки не працюють, бо доглядають дітей чи змушені поєднувати роботу й домашні справи, заробляючи недостатньо, а отже, не мають можливості розпочати нове життя без агресора. Тому програми, які дають можливість здобути спеціальність, а в
    майбутньому роботу, надзвичайно потрібні таким жінкам.

    Компанія L’Oréal пишається тим, що вже понад сто років є експертом у сфері краси. Ми вважаємо, що успіх компанії неможливий без чіткої громадянської позиції та поділу її досягнень із громадськістю. Ось чому в 2009 році Фонд L’Oréal запустив проект «Краса для всіх», метою якого є повномасштабне навчання. Фонд L’Oréal допоміг жінкам із соціально незахищених верств суспільства повірити в себе й почати кар’єру в індустрії краси. Довгострокові, безкоштовні, високоякісні освітні програми від L’Oréal започатковані вже в понад двадцяти країнах світу. Таким чином, діючи в межах місії «Краса для всіх», L’Oréal представляє її не тільки як бренд, продукт або послугу, а і як соціальну відповідальність, потрібну для діяльності компанії як у нашій країні, так і на світових ринках.

    ПРО UNFPA, ФОНД ООН У ГАЛУЗІ НАРОДОНАСЕЛЕННЯ
    UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення, є провідною агенцією ООН, яка зосереджує свою роботу у сфері гендерної рівності, репродуктивного здоров’я та розбудови потенціалу молоді. Спільно з партнерами ми працюємо у 150 країнах та територіях світу, з 1997 року і в Україні.  Більше інформації про UNFPA та нашу роботу в Україні: www.ukraine.unfpa.org.

    ПРО ФОНД L’ORÉAL
    Через програму «Для жінок у науці», яка здійснюється за підтримки ЮНЕСКО, Фонд L’Oréal мотивує випускниць університетів робити кар’єру в науці, підтримує жінок-дослідниць і винагороджує їх за видатні досягнення у традиційно «чоловічих» галузях науки.

    За допомогою програм краси L’Oréal допомагає жінкам, які страждають від хвороб, фінансових труднощів чи соціальної ізоляції, повернути собі відчуття власної гідності й жіночності, що позитивно впливає на їхнє самопочуття та успішність. Також фонд проводить освітні програми для експертів у сфері краси.

    За матеріалами прес-релізу