• FlyArystan перевезла 200-тисячного пасажира.Вокруг Света. Украина
    Фото: Shutterstock
    Новости партнеров
    Среда, 21 августа 2019

    FlyArystan перевезла 200-тисячного пасажира

    Ювілейний 200-тисячний пасажир здійснив свою подорож 2 серпня, на наступний день після трьох місяців операційної діяльності.

    За результатами першого кварталу 2019 року казахстанський лоукостер реалізував понад 280 000 квитків, 71% з яких здійснили свій переліт в період з травня по серпень, в той час як близько 1/3 придбали авіаквитки за кілька місяців вперед. Таким чином, кількість квитків вартістю менше 10 тисяч тенге  (650 грн) склали більше половини від усіх проданих.

    Варто відзначити, що в кінці липня авіаперевізник відкрив продаж квитків на зимовий період – перельоти до 28 березня 2020 р., 130 тисяч з яких пасажири можуть придбати за мінімальними цінами до 10 тисяч тенге (650 грн) на офіційному сайті flyarystan.com.

    «Особливість роботи лоукостерів – це швидкі злети та посадки, отже, найбільш короткі стоянки в аеропортах. Завдяки цьому принципу нам вдається здійснювати до 14 рейсів за один день і це на двох повітряних судах Airbus A320. Після збільшення флоту FlyArystan до 4-х літаків в четвертому кварталі поточного року ми плануємо розширити маршрутну мережу компанії», – зазначила директор з продажу та маркетингу FlyArystan Жанар Жайлауова.

    Вона також додала, що за 3 місяці коефіцієнт завантаження пасажирських крісел склав 94%. У той час як 93% з 1167 регулярних рейсів авіакомпанії виконані точно за розкладом. На сьогодні FlyArystan є одним з вітчизняних лідерів по своєчасності виконання польотів, що говорить про нашу продуктивну операційну діяльність та сервіс високого рівня.

    Нагадуємо, що перша казахстанська бюджетна авіакомпанія FlyArystan здійснила свій перший рейс 1 травня 2019 р. з Алмати в Нур-Султан. Після чого відкрила перельоти з південної столиці в Тараз, Караганду, Уральськ, Шимкент, Павлодар та назад.

    Бюджетна авіакомпанія FlyArystan – підрозділ авіакомпанії Ейр Астана, що базується в Алмати і відзначена рейтингом 4-х зіркової авіакомпанії за якістю обслуговування, а також нагородою «Краща авіакомпанія Центральної Азії та Індії» за оцінкою Skytrax World Airline Awards. Флот FlyArystan складається з двох літаків Airbus 320-232 в конфігурації 180посадкових місць, середній вік яких 6 років. До 2022 року планується збільшення авіапарку авіакомпанії до 15 повітряних суден, які будуть базуватися в різних містах Республіки Казахстан.

    За матеріалами прес-релізу

    Читайте також:

    Відкрийте ворота в Азію з «Ейр Астана»: знижки до 50% на авіаквитки з Києва

    Флот авиакомпании Air Astana пополнится двумя самолетами Airbus A320neo

    «Эйр Астана» изменила правила перевозки багажа