• Відбулася прем’єра українського фентезі
    Новости партнеров
    Среда, 18 октября 2017

    Відбулася прем’єра українського фентезі "Сторожова застава"

    13 жовтня в кінотеатрі “Cinema Сіті” гості прем'єри змогли поспілкуватися зі знімальною групою фільму.

    Сторожова Застава” – український фільм-фентезі, знятий за мотивами однойменної книги Володимира Рутківського. Це історія про звичайного хлопчика Вітька (актор Данило Каменських), який під час сонячного затемнення потрапляє на тисячу років назад, у Київську Русь, у розпал вирішальної битви Добра і Зла. Стрічка знята студією Kinorob за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Прокат в Україні – кінокомпанія UFD. У фільмі знявся відомий музикант Фагот.

    На прем’єрі була присутня перша леді України – Марина Порошенко. Гості познайомилися із знімальною групою фільму, фотографувалися на яскравій фотозоні, для них вудбувся розіграш брендованих подарунків, а для наймолодших кіноманів – пройшла дитяча анімаційна програма.

    Юрій Ковальов, головний режисер фільму, розповів у інтерв’ю одному із телеканалів, що робота з дітьми та підлітками – це завжди виклик. “- Непросто з ними, оскільки у нас немає повноцінної акторської школи для них. Це накладає відбиток на роботу на майданчику. Коли була можливість, ми опрацьовували сцени заздалегідь, але це не завжди полегшувало ситуацію “.

    Право на показ фільму придбало кілька країн:  Франція, Малайзія, Індія і В’єтнам.