• Містика Карпат: Чернівці – озеро Синевір – Колочава – Бубнище – Чернівці
    Містика Карпат: Чернівці – озеро Синевір – Колочава – Бубнище – Чернівці

    Містика Карпат: Чернівці – озеро Синевір – Колочава – Бубнище – Чернівці

    Квітка Буковини
    Вторник, 18 апреля 2017

    Програма туру: Морське око Карпат – озеро Синевір, Колочава – музеї «Стара школа», «Лінія Арпада», «Старе село», форелеве господарство, скельно-печерний комплекс Скелі Довбуша у Бубнище.

    Сезонність: цілий рік.

    Тривалість: 2 дні.

    1 день

    06:00 Ранній виїзд з Чернівців. Переїзд до Синевіру.  Сьогодні на вас чекає цікава поїздка до легенди Морського Ока. Озеро Синевир — найбільше гірське озеро України. Воно оточене різними легендами та загадками, які туристи прагнуть дізнатись. Без перебільшення Синевир вважається цінною перлиною Карпат, яку варто шукати серед скель, та лісів гірського масиву Горган. Воно розташовується на висоті близько тисячі метрів над рівнем моря, і максимальна його глибина — 24 метри. Води Синевиру чисті та прозорі немов сльози дівчини Синь. А романтична легенда про нероздільне кохання Сині та Вира порине вас в кохання. 

    17:00 Поселення в готель в Колочаві, вільний час, гуцульська вечеря.

    2 день

    8:00 Сніданок. Виселення з готелю. Пішохідна екскурсія по селу Колочава. Відвідуємо музеї «Стара школа», «Лінія Арпада», «Старе село». «Стара школа»  Школа-музей передає атмосферу навчання дітей 60 -70-их рр. минулого століття, відкривала свої двері перед  школярами ще в 1899 році  як королівська угорська державна школа. Після музею пропонуємо нам поринутись  в історико-військовий  музей «Лінія Арпада» – це унікальне зібрання військового обладнання часів Другої світової війни та можливість побувати у справжніх бункерах.

    «Старе село»: угорська жандармська станція, кузня, хата та майстерня столяра, будівля ткача, «Будинок Бірова», «Колочавська вузькоколійка». У музеї працює сувенірна крамничка, де можна придбати цікаві сувеніри на згадку. Тут працює колоритне кафе з трьома залами, які представлять чеську, угорську та місцеву культури. Тут можна зустріти «Івана Ольбрахта», «Николу Шугая» та «Едмунда Егана».

    Переїзд до Чернівців. 

    Цена: 880 грн
    Длительность: 2 дня
    Место сбора: Черновцы, по договоренности