• Компанія ІНКЕРМАН презентувала нову колекцію вин PRIMA MARIA.Вокруг Света. Украина
    Новости партнеров
    Понедельник, 22 апреля 2019

    Компанія ІНКЕРМАН презентувала нову колекцію вин PRIMA MARIA

    20 квітня в рамках виставки Food & Wine компанія ІНКЕРМАН УКРАЇНА презентувала оновлений асортимент вин.
    1. Оновлення Класичної колекції

    Упродовж більш ніж півстоліття Класична колекція вин INKERMAN була однією з найвідоміших ліній українських вин. Ці напої користуються як прихильністю українських споживачів, так і відзначені численними нагородами міжнародних дегустаційних конкурсів.

    Черговою перлиною Класичної колекції стала новинка – витончене рожеве вино «Розе Інкерман», що виготовлене з червоного сорту винограду Піно Меньє (Pinot Meunier), переробленого за технологією для білих сортів. Аромат червоних ягід цього вина розкривається полуничними та смородиновими тонами з нотками рожевого грейпфрута. Компанія вважає, що «Розе Інкерман» стане одним з хітів теплого сезону.

    2. Вихід нової лінійки вишуканих арт-вин Prima Maria Inkerman

    Також було оголошено вихід нової лінійки арт-вин Prima Maria Inkerman. На створення цієї колекції майстрів-виноробів надихнули твори одного з найвідоміших українських художників в світі – Марії Примаченко. Її твори є невід’ємним елементом українського культурного коду. Перед її талантом схилявся Пабло Пікасо та Марк Шагал. У всьому світі її картини є візуальною візитівкою України. Віднині вони прикрашатимуть вишукані українськи вина, що також гідно представлять Україну світові.

    Казкові звірі Марії Примаченко тепер живуть на етикетках сухих вин із винограду сортів «Шардоне», «Сапераві» та «Каберне», напівсухого «Рислінгу», напівсолодких «Мускату» та «Бастардо». Витончені ароматні вина не тільки задовільнять своєю якістю вимогливих гурманів, але й надихатимуть на творчість, створюватимуть неповторну арт-атмосферу, стануть благородним доповненням арт-подій та дипломатичних прийомів.

    Компанія ІНКЕРМАН УКРАЇНА використовує у виробництві виноград найкращих теруарів України та забезпечує неперервність традицій високого мистецтва українського виноробства.

    Загрузить еще