• Lavina Mall відзначив день народження.Вокруг Света. Украина
    Новости партнеров
    Вторник, 4 декабря 2018

    Lavina Mall відзначив день народження

    1 грудня на гостей найбільшого торгово-розважального центра України чекали грандіозні концерти, несподівані розіграші та подарунки.
    На святковому концерті виступив великий симфонічний оркестр Kyiv Fantastic Orchestra. Музиканти виконали кавери відомих саундтреків і легендарні рок-композиції у симфонічної інтерпретації. Концерт продовжився емоційним виступом YARMAK і драйвом Dj Barlanitskyi.

    Привітав гостей власник Lavina Mall Вагіф Алієв. Він подякував головним учасникам успіху ТРЦ – всім відвідувачам – і поділився планами. У цей день згадували гучні перемоги ТРЦ на українському ринку рітейлу. Саме Lavina Mall вдалося залучити нових гравців (серед них – шведський рітейлер H&M) і налагодити взаємовигідні відносини з великими орендарями. Крім того, професійна команда ТРЦ зуміла змінити формат шопінгу, об’єднавши його з якісними розвагами. Концерти, змагання і івенти за участю зірок і популярних ведучих стали частиною щоденного життя торгово-розважального центру. У Lavina Mall поспішають не тільки за захоплюючим шопінгом, але і за яскравими емоціями.

    На честь другого Дня народження Lavina Mall подарунки гостям вручали орендарі ТРЦ – Calliope, Koton, MEGASPORT, BLAURI, Lily Land, TUSSO Barcelona, Comfy, «Ювелірна карта», Thai Shop.

    За матеріалами прес-релізу.

    Загрузить еще