• В Україні покажуть найкращі рекламні роліки за версією Cannes Liоns.Вокруг Света. Украина
    Новости партнеров
    Четверг, 6 декабря 2018

    В Україні покажуть найкращі рекламні роліки за версією Cannes Liоns

    В оновленому кінотеатрі Multiplex в ТРЦ "Комод" відбувся допрем'єрний показ шедеврів Cannes Lions 2018.

    Локація підібрана не випадково — вона підкреслює вагомість креативних підходів у сучасному бізнес-середовищі.

    Шедеври Cannes Lions – це унікальна підбірка найяскравіших креативних рішень від найкращих креативних творців світу. Вражаючі ідеї та майстерне виконання, кінематографічні експерименти  це те, що відрізняє ці роботи від пересічних роликів, і радше прирівнює їх до витворів мистецтва.Ми захоплюємося та надихаємося цими шедеврами, ділимося своїми враження від побаченого з друзями та колегами.
    Чи можна створювати контент такого рівня в Україні? Це питання піднялось у рамках панельної дискусії, яка відкривала показ.

    Офіційний представник Cannes Lions в Україні, Костянтин Кузнєцов, висловив свої гіпотези стосовно розвитку креативних індустрій в Україні:

    «Креативність не може розвиватися у вакуумі. Для того, щоб створювати по-справжньому шедевральні роботи, потрібно вчитися у кращих, і черпати натхнення зі зразків світового мистецтва: образотворчого, театрального, музичного. Світ змінюється, сьогодні аудиторія вже не просто споживає рекламу, а починає перебирати нею. І ми заохочуємо українського глядача бути вибагливим до якості  контенту.  Ми впевнені, що справжні шедеври виникають на стику креативних індустрій. Саме цей месидж Представництво передає серією заходів у рамках Днів креативності в Україні. Підсумки ж підіб’ємо  під час ІV Форуму креативних індустрій, що відбудеться у вересні 2019 року”.

    Наразі серед тригодинної підбірки найкращих зразків світового креативу українські роботи фактично не зустрічаються. Хоча деякі – знімалися в Україні і були створені за допомоги українських продакшн-компаній. Гордістю українського креативного середовища є два здобутих Каннських Лева: за проект Witness Українського кризового медіацентру (2017)  та брендинг Євробачення 2017, розроблений агенціями Banda та Republique (2018). Тож тенденція розвитку спостерігається і набирає обертів.

     Віталій Писаренко, Генеральний директор мережі кінотеатрів Multiplex поділився своїми думками стосовно різноманітності контенту для українського глядача.

    “Cannes Lions вже другий рік поспіль проходить в мережі кінотеатрів Multiplex. Для нас дуже важливо надавати нашим глядачам альтернативний контент, розширюючи горизонти кінотеатру і надихаючи нашу публіку. У звичному режимі фестиваль тривати від 5 до 7 днів, для українських глядачів буде ексклюзивна можливість побачити все в один день. Вже 8,9,11,12 грудня в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Кривому Розі, Луцьку пройдуть тригодинні покази міжнародного фестивалю креативності. Будемо раді бачити всіх в Multiplex на святі креативу”.

    Отже, спільними зусиллями креаторів, що завжди прагнуть саморозвитку та аудиторії, яка формує попит на якісні роботи, ми розвиваємо наше креативне середовище.

    Квитки на сайті multiplex.ua та у касах кінотеатрів.

    8 грудня, 19:00 — прем’єра, Lavina Mall;

    9 грудня, 19:00 — Київ (ТРЦ «SkyMall», ТРЦ «Проспект»);

    11 грудня, 19:00 — Львів;

    11 грудня, 19:00 — Харків;

    12 грудня, 19:00 — Кривий Ріг;

    12 грудня, 19:00 — Дніпро;

    12 грудня, 19:00 — Луцьк.

    За матеріалами прес-релізу

    Загрузить еще